Adatvédelmi nyilatkozat

I. NYILATKOZAT

A MEDA Pharma Hungary Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja az internetes honlapját látogatók adatait, azokat mindenkor bizalmasan, a jogszabályok – különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2012. évi CXII. törvény - rendelkezéseinek megfelelő módon kezeli. Ezen adatvédelmi politikája szellemében alkotta meg jelen adatvédelmi szabályzatát. A honlap tartalmához történő hozzáférés igénybevételekor, az oldalak böngészésével egyidejűleg Ön korlátozás és fenntartás nélkül tudomásul veszi és elfogadja a nyilatkozatban foglalt feltételeket.

A honlapon elhelyezett információk és anyagok a MEDA Pharma Hungary Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, azok felhasználásához a MEDA Pharma Hungary Kft. előzetes írásos jóváhagyása szükséges.

II. ÖSSZEGYŰJTÖTT ÉS FELDOLGOZOTT SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK, FELHASZNÁLÓI ADATOK

Ön a honlap látogatásával egyidejűleg önként beleegyezését adja ahhoz, hogy adatokat szolgáltasson a honlap kezelője számára. A MEDA Pharma Hungary Kft. kijelenti, hogy a portálon kizárólag információkat közöl, a portálon keresztül a lenti kivételekkel a portál látogatóinak személyes adatait nem gyűjti. A MEDA Pharma Hungary Kft. kijelenti, hogy a portálon technikai szolgáltatója által üzemeltetett, automatizált statisztikai rendszer méri a látogatottságot. Ennek keretében személyes adatnak minősülő információkat rögzít, az alábbiak szerint. Internetes szerver napló Az internetes oldalak nagy többségéhez hasonlóan a jelen honlapnak helyet biztosító számítógép (melynek neve internetes szerver) segítségével a MEDA Pharma Hungary Kft. is automatikusan információkat regisztrál a látogatókról. Az internetes szerver automatikusan felismer bizonyos nem személyes információkat, például az IP-címet (lásd lentebb), a weboldal meglátogatásának dátumát és pontos idejét, az alkalmazott böngésző típusát (pl. Internet Explorer), az operációs rendszer típusát (pl. Windows 2000), illetve a felhasználó internetes szolgáltatójának domainnevét és címét (pl. AOL). Ha a weboldal cookie-kat is alkalmaz, akkor az internetes szerver ezeket az információkat is összegyűjti. A szolgáltató időszakonként ellenőrzi a szerver naplóját, hogy lássa, mely oldalakat látogatják, és ezáltal jobban megértse, hogyan használják a látogatók a weboldalt. Ezeket az adatokat Internetes statisztikák néven szokás emlegetni, és a szolgáltatás fenntartását és javítását szolgálják. Ezen kívül a rendszerrel való visszaélés esetén ezek az információk szolgálnak arra, hogy a felhasználó internetes szolgáltatójának és/vagy a helyi hatóságoknak az ilyen visszaélések forrásának azonosítása céljából bemutathassa a szolgáltató. IP-címek A honlap Internetes Protokoll (IP) címeket használ. Az IP-cím az internetes szolgáltató által a felhasználó számítógépéhez rendelt számkód, mellyel a felhasználó hozzáférhet az internethez. Általában az IP-cím minden esetben megváltozik, amikor valaki az internetre kapcsolódik (ezt nevezik „dinamikus” címnek). Szélessávú kapcsolat esetén azonban, az egyéni feltételek függvényében lehetséges, hogy a szolgáltató által regisztrált IP-cím, vagy esetleg az alkalmazott cookie olyan információkat tartalmazhat, amely azonosíthatónak minősülhet. Ennek az az oka, hogy bizonyos szélessávú internetes kapcsolatok esetében a felhasználó IP-címe nem változik („statikus”), és összekapcsolható a személyi számítógépével. Az IP-címeket a szolgáltató a fentiekben leírtak szerint az internetes szerver naplójában használja fel.

III. ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA, HOZZÁFÉRÉS

A MEDA Pharma Hungary Kft. és a technikai szolgáltató az Ön személyes adatait azon időtartamig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag olyan alkalmazottak férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége. A MEDA Pharma Hungary Kft. és technikai szolgáltatója az Ön személyes adatait – az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel. A MEDA Pharma Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó Információkat kiadja az állami hatóságok megfelelően igazolt információkérései esetén, illetve ha azt a törvények megkövetelik.

IV. KÜLÖNLEGES ADATOK

A honlapnak nem rendeltetése a faji vagy etnikai hovatartozásra, politikai orientációra, vallási vagy filozófiai meggyőződésre, szakszervezeti tagságra vonatkozó személyes információk gyűjtése és feldolgozása, illetve az egészséggel, szexuális élettel vagy büntetőügyi előélettel kapcsolatos információk feldolgozása és nem gyűjt az erre vonatkozó adatot.

2015. 03. 31. MEDA Pharma Hungary Kft.
HU – 1139 Budapest
Váci út 91.

 

Utolsó módosítás dátuma: 2015. március 31. 

« Vissza a kezdőlapra

Gyógyszer vagy étrend-kiegészítő?

A porckopás kezelésére többféle készítményt is ajánlanak, ám nem árt tisztában lennünk azzal, hogy melyik szer mire való, és pontosan mit várhatunk el tőlük. Téves ajánlások miatt sokszor olyan étrend-kiegészítőről hihetjük azt, hogy alkalmas a kezelésre, amelynek ténylegesen nem tulajdonítható megelőző vagy gyógyító hatás.

Olvasson tovább...

Folyadékfogyasztás és a porcok védelme

Az ízületi porckopás sokak előtt jól ismert fogalom. A problémát ismeri a derékfájósok egy része, a csípőprotézisre várók, és nem egy, korábban élsportolóként ismertté vált személy is küzd a porckopás következményeivel.

Olvasson tovább...

Melyik Dona terméket válasszam?

A Dona glükózamin-szulfátot tartalmazó készítmény, többfajta kiszerelésben kerül forgalomba. Az egyes kiszerelések között számos szempont alapján választhatunk… 

Életmód

A térdízületi gyulladás nem válogat, így életmódtól függetlenül Önt is érintheti a probléma. Életkortól és életstílustól függően választhat többféle Dona termék közül, s hogy mégis melyik az Önnek való? Kiderül cikkünkből!

Kapcsolat


A weboldalt a MEDA Pharma Hungary Kft. támogatja. További információ kérhető: cím: 1139 Budapest, Váci út 91.
e-mail:dona@meda.hu
Tel.: (1) 236-3410
Fax: (1) 236-3419 http://www.meda.hu Utolsó változtatás dátuma: 2016. 06. 04.